Translate

perjantai 25. tammikuuta 2013

Gym time!

Moikkelis!

VAU! Nyt teitä on sitten 11 lukijaa ja miehän lupasin 10 lukijasta jotain isompaa ja erikoisempaa postausta. Noh sitä on sitten tulossa, mutta mun pitää ensin suunnitella sitä ja keksiä siihen sisältöä! :)

Edelleen toiveita otan innolla vastaan! Mitä sinä haluat lukea? Kommenttikenttään odottaisin paljon ehdotuksia, että osaan luoda juuri sellaista blogia mistä te pidätte! Hulluimmatkin ideat otetaan vastaan! :P

Nyt sitten tämän päivän tapahtumiin. Olin tossa ke-to vähän kipeenä ja huono heikko olo jatkui tänäänkin. Kuitenkin töihin oli jaksettava. Olo lähti paranee päivän edetessä ja päätin mennä pitkästä aikaa salille!
Salilla oli tosi paljon ihmisiä joten ei päässyt oikein rauhassa treenaileen. Pitää ilmeisesti mennä vähän myöhemmin, koska lähtiessäni siellä oli jo vähemmän ihmisiä.

Tavoitteenani on siis päästä KESÄKUNTOON 2013
Oon hoikka, mutta mulla on tosi huono kunto, heikko selkä ja polvet ja huono ryhti. Kaikkia noita yritän parantaa ja jonkinlaisia lihaksia koitan saada näkyviin :p oon käynyt salilla n. vuos sitten ja sillon voin henkisestikkin paljon paremmin. Kun liikkuu siitä tosissaan tulee hyvä olo :) Ei tee niin paljoa mieli mitään karkkia tai muita herkkuja ja on virkeä mieli ja uni tulee paremmin :)
Paljon hyviä puolia liikunnassa joten voin suositella sitä lämpimästi kaikille! Se liikkeelle lähtö tosiaan on kaikkein vaikeinta, mutta kun sen on tehny ja päässy alkuu, sua ei pysäytä mikään ;)


4 kommenttia:

 1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Keho ja mieli voi paljon paremmin, kun kuntoilee säännöllisesti. Hyvä hyvä, jatka vaan samaan malliin! Onko siinä sun kantapaikassa vaan punttis, vai mahdollisuus myös ryhmäliikuntaaan?

  Mulla oli kans viime vuonna tosi hyvä kuntokausi menossa ja tuloksiakin syntyi. Kävin säännöllisesti salilla ja ryhmäliikunnassa, vaikka kyllä noi ryhmäliikuntatunnit oli mielesiempiä, kun oli ohjaaja aina tsemppaamassa :D Nyt vaan harmittaa, kun koulu opinnäytetöineen ja siihen päälle töissä käynti vie kaiken ajan. Tällä hetkellä ei siis oo oiken aikaa kunnon reeneihin. Innolla odotan, kun saa taas kunnon tehorääkin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on punttis ja mahdollisuus osallistua ryhmäjuttuihn ja erilaisiin tansseihin ja zumbaan! :)
   Joo ne ryhmikset on kivoja kieltämättä! noissa nopeemmissa tansseissa kutenz zumba ei meinaa kyllä millään pysyy perässä! :DD siinä jäykkänä yrität tehdä muuvit oikein xD

   Poista
 2. Onko sulle muuten heiaheia.com miten tuttu? Sinne saa merkattua kaikki treenit ylös ja samalla pystyy kätevästi seuraamaan omaa liikkumistaan (ja myös kavereiden liikkumista). Jos ei oo ennestään tuttu, niin suosittelen tutustumaan. Ainakin mua itseäni motivoi tuo sivusto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tuttu paikka! Pitääkin rekisteröityä sinne!:)) Kiitti vinkistä!

   Poista