Translate

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

TATTOOS HOT OR NOT?

Moikka! Anteeks mulla ei ole ollut mitään kirjoitettavaa tänne!
Ensviikolla lupaan laittaa isompaa postausta ja enemmän ja enemmän tuun täällä julkaseen 
jos saan lisää lukijoita!   
Olisin enemmän kuin kiitollinen jos saisin 10 lukijaa rikki ensviikon aikana! 10 kukijan johdosta lupaan palkita isommalla ja erikoisella postauksella.. Ehkä videoo tai jotain muuta erilaista luvassa? ;D

Ideoita saa kanssa kertoa.. Mitä te haluatte lukea? Mikä kiinnostaa ihmisiä. Nyt kommentteihin PALJON palautetta. Haluan tehdä blogistani mielenkiintoisen ja kivan lukea.. Entäs blogin teema? Tuollainen vaalea vai pitäiskö olla enemmän tummaa ja värejä kenties? Kertokaa vapaasti mikä miellyttää teitä eniten.. 

Blogiani saa mainostaa <3 oisin siitä enemmän kuin kiitollinen :)

Selaamalla blogipäivityksiäni saat pikkasen osviittaa tyylistäni kirjoittaa mutta nuo on kaikki ollut pieniä postauksia joten tässä vielä tarkennuksena muutamia juttuja minusta ^^

Olen persoonallinen punapää Valkekaoskelta läheltä Tamperetta. Opiskelen oppisopimuksella vilkkaassa lounaskahviossa pikkusessa ostoskeskuksessa koskikarassa joka on aivan Valkeakosken keskustassa.
Tykkään tatuoinneista, auringonlaskuista, urheiluautoista, sairaasta huumorista, hulluista ideoista, karkista, pirtelöstä, pyöräilemisestä, meikkaamisesta, hiusten laitosta, persoonallisesta tyylistä ja punapäistä!

Tulen kirjoittelemaan paljon päivän menoista, meikistä vaatteista ja kun ooon hulluna valokuvaamiseen niin aivan varmasti tulee myös kuvia millon mistäkin oon kuvaa innostunut räpsäsemään :D Paljon mietteitä ja kysymyksiä teille! Kommentit, arvostelut ja kaikenlainen kommentti on tervetullutta!

Mutta tosiaan nyt aiheeseen joka minua ärsyttää henkilökohtaisesti todella suuresti.

TATUOINTI FOBIAT

Monesti tulee vastaan ihmisiä jopa vielä nykypäivänä jotka ovat tatuointeja vastaan. Varsinkin liikkuu paljon juttua että ei saa töitä varsinkaan palvelu alalta jos on näkyvällä paikalla tatuointi.

RAKASTAN TATUOINTEJA.







Itse olen töissä kahviossa. Pomoni on tosi ihana ja suvaitsevainen. hänellä itsellään on tatuointi ranteessa joka näkyy joka kerta kun häön ojentaa rahaa asiakkaalle :D Nykyään ei olla niin tarkkoja noiden tatuointien suhteen. Että lävistykset ne on jokka pitää naamasta nyppiä, paitsi mun ei tartte tuolla kahviossa. siellä hyväksytää kaikki omina itsenään.. kunhan on siisti vaatetus ja hiukset ja muutenkin hillitty olemus. En ole törmännyt kertaakaan yli vuoden työskenneltyäni vihaisiin katseisiin tai huonoon palautteeseen. käsivarressa näkyvä tatska joka näkyy t-paidasta.. ikinä ei ole kukaan maininnut MITÄÄN asiasta.. ja aika monesta asiasta valitetaan nykyää :D jos on hiukset auki vaikka oiskin vaa kassalla.. joillekkin se on vaa nii tärkeetä :DD inhottaa ihmiset jotka tuomitsee tatuoidun ihmisen.. just että on saatananpalvoja tai rikollinen.. myös naisia pidetään huorina (enemmänkin vanhojen ihmisten keksuudessa)... Miksei vaan saa ilmaista itteensä tavalla josta tykkää? Saahan hisuväriä muuttaa. Kaupat pursuaa erilaisia värejä.. punasesta sinisee, vihreetä jne.. sama vaatteet.. on goottia, on heviä on muuten näyttävää.. kaikki hyväksytään.. se on vaa itsensä ilmaisua. Sama pätee tatuointeihin ja lävistyksiin!.. miksi niitä ei hyväksytä? Se on jokaisen oma asia miten ilmaisee itteensä ja persoonallisuuttaan. Mä en kadu tatskojani ja aijon ottaa lisää näkysälle paikalle. Ja ku tosiaan tossa mainitsin aikaisemmin niin nykyään tatuointien suhteen ihmiset alkaa olee suvaitsevampia. ehkä se on siksi ku joka toisella on sellainen :D Asiakaspalvelussa törmää paljon tällaisiin ihmisiin ja myös jopa hoitoalalla. Pomoni on töissä myös sairaalassa hoitajana ja rannetatskaahan ei siellä pysty peittää.. ei sille oo siitä mitään ikinä mainittu :D eli antakaa ny jumalauta ihmisten tehdä mitä haluaa omalle keholleensa. mun mielestä käytös ja olemus kertoo enemmän onko kyseessä saatananpalvoja tai muuten sekopää :D EI TATSKAT!

Itseltäni löytyy 2 tatuointia ja valitettavasti mulla on niistä vain huonot kuvat (otettu heti tatskaamisen jälkeen)




Kuulin hienon lauseen yks päivä radiosta: Mitä eroa on tatuoidulla ja tatuoimattomalla. tatuoitua ei haittaa, jos sulla ei ole tatuointia.


2 kommenttia:

  1. Ite ajattelen sen vanhempien ihmisten tatuointikammoisuuden sillä tavalla, että ennen, heidän nuoruudessaan tatuointeja todellakin oli vain tietyn tyyppisillä ihmisillä. Vankilassa tatuoinnit olivat yleisiä. Tatuoinnit oli paljon siihen aikaan vaan 'alamaailman' juttu, eikä niitä kovin usein nähnyt "tavallisilla" ihmisillä.

    Ja kun kysyit mitä me lukijat haluttaisiin lukea, niin itse en ainakaan halua että tästä tulee mikään muotiblogi jossa esittelet mitä meikkejä olet tänään ostanut yms :D

    Yksi ehdotus olis, kirjoita vaikka joku päivä semmoinen sun koko päivän ohjelma tunti tunnilta! Ihan aamupalasta lähtien, nukkumaanmenoon asti. Kertoisit siinä kirjoituksessa mikä oli erityisen mukavaa ja piristävää sinä päivänä ja mikä oli taas huonoa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti Ville palautteesta! :P

      Mun päivät on vaan tosiaan niin älyttömän tylsiä ja yksinkertaisia :D Yritän joku päivä kehittää jotain mukavaa, että saan tuon tyyppisen postauksen tehtyä!:P

      Kyllä mie jotain meikki, hius ja vaate juttuja postaan mutta en tosiaankaan pelkästään :D Ensinnäkään mulla ei ole kauheasti rahaa tuhlailla ja eikä paljon kiinnostakkaan x)

      Poista