Translate

tiistai 26. helmikuuta 2013

Uusi video vastauksia kysymyksiin

Huhhuh että oli uuden videon lisääminen työläs urakka! Liian pitkä video tänne ladattavaks ja yritin ladata kanssa youtubeen, mutta sinnekki liian pitkä! :DD Lopulta sain youtubessa asetuksen että voin lisää pidempii videoita! Joten sain sen sit sen kautta tänne! JES :D Joten siinä höpinöitä! 
ja pahoittelen video tuli vähä myöhässä, kuvasin sen eilen joten ei ihan noi ajat täsmää kun puhun mitä tein ''tänään'' eli sillä tarkotan eilispäivää..

Ja tässä sitten muutamia valokuvia mitä otin tuossa eilen! :> Ai että on ihanaa kun aurinko paistaa <3 tulee nii hyvä fiilis ^^

Sain kerran aivan ihanat hanskat kaverilta! :> Näiden kanssa on helppo kuvailla!
6 kommenttia:

 1. miks otat toisista ihmisistä kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valokuvaajathan ottaa kaikesta maailman menosta kuvia :) toiset kaupungista ja kaupunkilaisista, minä hiihtöjistä xD LOL!

   Poista
  2. jee, jaksoin katsoa videon loppuun eikä ees ollu vaikeeta x)

   Poista
 2. Voimia siihen äitin leikkaukseen.. Saman oon kokenut, oli tosi pelottavaa että mitä äitille käy. Onneksi kaikki on nyt hyvin :). Pelotti niiin paljon. Toivotaan että kaikki menee samallailla siellä<3. HHAa mä en kestä, tää on niin paras video. Eka puhut hirveän hurjista jutuista ja ihana kissasi moukaisee :D sit rupeet hempeilee ja kaikkee aww<3 hhaha. Aluks rankkaa puhetta ja sit yhtäkkiä kissalle jutustelua: D MITÄH: D Sit se alkaa riehuu se kissa siellä :D voiks tää video olla todellinen? IHAN MAHTAVAA :D en kestä! Olet valloittava tyttö :) ja kissas vaikuttaa ihanalta, siitä videota :D. IHANAT HIUKSET SULLA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Eiköhän se siitä!

   hahha! Eikä! :D Joo noi kisut aina tuntuu häiritsevän mun videoita. Sama oli sillä mun ekalla videolla! :D <3 ne on mun lapsia!

   Mut kiitoskiiiiiitos vielä kommentistas! Sait mut hymyilemään! ^^

   Poista