Translate

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Post your blog


Otsikko varmaankin kertoo kaiken! :)
 Kevät on tulossa ja uudet asiat kiinnostavat minua nytten! Päätin sitten toteuttaa Postaa blogisi -postauksen. Aikaa oman bloginsa postaamiseen on viikko, eli deadline on 18.3.2013 (klo.00:00)! Elikäs tiistaina julkaisen top kolme (+ pari muuta) omaa suosikkia, joista pidän. Oman blogisi lisäksi, kerro lyhyesti mistä blogissasi on kyse, eli millainen se on? :)

Mut löytää kanssa facebookista!!  Käykää tykkäilemässä myös siellä jos haluatte pysyä ''paremmin'' kärryillä päivityksistä jne! :) Muistakaa myös laittaa tykkää/seuraa napin yhteysessä ''saa ilmoitukset'' tai ''näytä etusivulla'' niin saatte päivityksistäni tietoja! On vähä kuollutta toi meno feissin puolella ja tuntuu että oikeesti kirjaimellisesti puhun seinille! ahahah :---D
http://facebook.com/helenathedreamer

<3Helena

17 kommenttia:

 1. Mun blogin lukija ootkin! :) mutta siis blogi kertoo mun elämästä ja kaikesta mitä mietin, mitä rakastan, mistä tykkään, mistä en. Blogissa on myös tiiviisti kultsi, kaverit ja läheiset ihmiset sekä ihana työpaikka mis mulla on ihania työkamuja kuten sä!<3 blogi on mun päiväkirja ja kirjotan fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Taidat tietää munkin blogista, kun lukijana olet<3 :) hih Eli osallistun

  VastaaPoista
 3. http://lauragzz.blogspot.fi/

  Blogi elämästä, omista ajatuksistani ja postiivisesta suhtautumisesta elämän haasteisiin. Kirjoitan lähinnä omia ajatuksiani. (:

  VastaaPoista
 4. Munkin blogin lukija jo oot! :) Mun blogi on ihan tuore (kirjotin samaan blogiin muutama vuosi sitte omia ajatuksia, mut poistin postaukset ja alotin alusta), ja mä kirjottelen omasta elämästä, tyylistä, tapahtumista ja joskus voi tulla jotaki "syvällisempääki" pohdiskelua. Lisäks tulee varmaan kirjotuksia tän vuoden aikana tulevasta omasta kämpästä, uudesta koulusta ja muuttuvasta elämästä! :)

  VastaaPoista
 5. http://bornforthisninnisuski.blogspot.fi/

  bloginihan siis kertoo mun elämästä, valokuvauksesta, ystävistä, tyylistä ja on aika kuvapainoitteinen, postaan joka viikko ainakin kerran ja silloin tällöin teen erikois-postauksia:)

  VastaaPoista
 6. Kirjottelen blogiini lähinnä omasta elämästä ja kuulumisia. Kuviakin räpsin ulkona ja blogi on sitten paikka minne niitä sitten yleensä laitan näkyville. <:

  http://stranglerr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://mannnan.blogspot.fi/ 20-vuotiaan opiskelijan lifestyle blogi<: taisit kyllä olla jo mun lukija, mutta linkkaan silti ;)

  VastaaPoista
 8. http://unnalexandria.blogspot.fi/ - 16-vuotiaan tytön tyttömäinen ja kuvapainotteinen blogi :) En luokittelis kuitenkaan ihan lifestyle blogiksi, vaikka aikapaljon kuulumisia sinne kirjottelen :) Mun blogissa on myös aika paljo juttua ja kuvia mun kissasta... :D

  VastaaPoista
 9. http://maritttta.blogspot.fi/
  jotain lifestyle blogin tynkää,
  päivittelyn aiheena vähän sitä sun tätä :)

  VastaaPoista
 10. smiley-milly.blogspot.fi
  kohta 18v tytön blogi, jonne kerron menemisistäni ja harrastuksistani sekä kaikesta muusta mitä elämässä tapahtuu ja kuvia pyrin lisäilemään reilusti :)

  VastaaPoista
 11. http://ninnisdays.blogspot.fi/
  lifestyle blogiin painautuvaa kirjoittelua, kerron päivieni kulumisista, ostoksista ja tietenkin teen jotain "erikoispostauksia". :) päivät yleensä mulla menee salilla, ystävien kanssa, myös kissojen ja perheen, eli suurimmaksi osaksi näistä kirjoittelen (:

  VastaaPoista
 12. http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/ lifestyle/valokuvaus blogi, jossa postailen musiikista, ostoksista, urheilusta, kavereista ja kaikesta elämääni liittyvästä:)

  VastaaPoista
 13. http://fackmainstream.blogspot.fi/ <~~ Öhh mitäs kerrottavaa no kunhan vaan tämmönen poika blogi jossa valokuvaus näkyy ja sen semmosta (:

  VastaaPoista
 14. http://punapaana.blogspot.fi/

  Mielipiteitä, omia valokuvaamisia ja sensellaisia. Aika suoraa tekstiä välillä, mutta myös kaunokirjallista.

  VastaaPoista
 15. http://makkapic.blogspot.fi/

  Blogi pääasiassa valokuvauksesta ja sen opiskelusta, lisänä omat kuulumiset ja ajatukset. Käyhän kurkkaamassa, jos "päivän asu" -kuvat riittää ja kaipailet jotain erikoisempaa :)

  VastaaPoista