Translate

tiistai 24. syyskuuta 2013

uusi läppäri ja uudet kujeet

Hellou!

Nonniii nyt se sitten tapahtu mitä kauan pelkäsinkin. Läppäristäni meni kovalevy. :D

Sama juttu kävi kyseiseen koneeseen vuos sitten ja sillon se meni vielä takuun piikkii. Olin sillon itseasiassa just laittanu upouudella puhelimellani (Sony Ericsson Xperia Arc S) facebookkiin statuspäivityksen jossa hehkutan, että mulla on uus puhelin. No puhelimen automaattinen tekstinsyöttö päättikin kirjoittaa jotain sauli niinistöstä. Julkaisin sen ja sit tajusin, että ei helvetti!! xD En sit tietenkää osannu puhelimella sitä poistaa ja kauhee paniikki päästä koneelle poistamaan sitä. No konehan ollu ihan sekasi pari viikkoo. Lagaa ja ohjelmat kaatuilee. Meni hermot ku en saanut sitä toimimaan ja löin täysiä nyrkillä ja löin kannen täysiä kii. Hetken hengähdettyäni avasin kannen ja kone jumitti ''samsung'' tilassa. loputa tuli teksti ''operating system not found'' :D niice. Siel meni kaikki muistot ja videoita ja kuvia kavereista. :( se harmitti sikana.

No nyt samalle koneelle kävi sitten sama juttu. Ei toiminu sitte millää.. lagas ja netti kaatu joka päivä vähintään 5 kertaa.. meni niiin hermot ja kun olin lattialla istumassa niin potkasin konetta kantapäällä ja se rupes pitää ihan ihme ääntä joka sattu korviin. Sammutin sen äkkiä ettei pää hajoo xD Käynnistettyäni uusiks niin tadaa! Yllätys, kovalevy paskana.. TAAS xD

Tilasin sitten uuden koneen joka ollu pitkää suunnitelmissa :) Tää uus on Hp ultrabook. Windows 8 käyttis. Yök xD tässä onneks saa normaalin työpöytä näkymän, joten ei oo ihan outo käyttää :) Ihanaa kun on täysin puhdas kone joka ei töki, ei hurise, ei kuumene vaan toimii kuin unelma. aaah <3 hankala kirjottaa, kun erilaiset näppäimet ku vanhassa läppärissä. Kai tähän äkkiä tottuu :)

Töissä tapahtuu nyt isoja muutoksia. Toinen pomo myy osuutensa jne.
Sain nyt vapaita aika paljon. Tällä viikolla töitä ainoastaan lauantaina ja torstaina koulua. Ensviikolla koulua on ma ja ke. ti onkin siinä välissä vapaapäivä :) Tekee ihan hyvää vähän irrottautua perus arjesta, kun muutenkin on toi työ stressannu pitkän aikaa syystä ja toisesta.

Ainiin! Asia mistä mun piti kirjottaa, mut unohdin täysin. Silmälasit hajos! Joo kävelin tossa yks päivä äiteellä väliovea päin....... xD joo kyllä kävelin ovea päinxD Mutta niin.... asiaan. Toinen ''tyynyistä'' väänty ihan väärinpäin. Nyt sitte ku lasit paino niin äitee yritti niitä vähä suoristella ja naps.. tyyny meni poikki. Kiitti vaa! :D saan lasit vasta ensviikolla huoltoon ja sit pitää pari päivää olla ilman laseja (y) et semmottii :D

Mut joo tämmöne tylsä päivitys tähän väliin eikä oo mitää kuviikaan nyt lisättävänä. Vois huomenna testailla tota weppikameraa. :> Mut nyt heissulivei! Rupeen mussuttaan strawberry cheesecke jätskiä.. nomm..

<3 Helena

3 kommenttia:

 1. Etkö pystyisi lähettää konetta huoltoon, tai henkilölle joka tietää vähän enemmän koneista, aika hyvin ne osaa sieltä pelastaa kuvat yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin siis itse kun eräs ninjaili kuvat ja muut tiedostot koneelta vaikka näytössä näkyi vain mustaa :D joten sillä mietin että aika taitureita he ovat jos sinulla tosi tärkeitä kuvia ja muita siellä on:)

   Poista
  2. kovlevy tuhoutui täysin ja kaikki siellä olleet tiedostot tuhoutu siinä samalla. eipä ne ole oikein pelastettavissa enää :/ Uuden kovalevyn tuohon vaihdatan ja sitten myyn sen :)

   Poista