Translate

tiistai 12. helmikuuta 2013

*Kysymys postaus!*

Moikka! :)

Joo eli tuossa aikaisemmassa postauksessa pyysin teitä lähettämään mulle kysymyksiä ja nyt niihin sitten vastailen :) Edelleen saa lähettää kysymyksiä kommenteissa ja vastailen niihin aina näissä mun julkaisuissani!:)

Mutta nyt itse kysymyksiin :)

1. Suosikki disney-hahmo? Tää on tosi paha.. Ehkä nalle-puhin Ihaa :)

2. Jokin vaate jota ilman et pystyisi elämään? Tää oli aika paha.. Saa ihan miettiä, että mikä se ois :D No rakastan pitkiä paitoja.. Lyhyet ei oo se mun juttu! :D Eli vastaan pitkät paidat..

3. Mitä juotavaa tilaat jos menet kahvilaan?Olen töissä kahvilassa ^^ Eli harvemmin tulee kahviossa pyörittyä, mutta eiköhän se oo se perus kahvi :)

4. Sinulle tärkeä lause/elämänohje?
Don't regret what you do, because in the end it makes who you are (kings and queens)
Everything is okay in the end. If it's not okay, it's not the end. (Shannon Leto)

5. Asia, jonka haluasit tehdä ennen kuin kuolet? Kiertää maailmaa :)

6. Kuunnelluin kappale? Knife Party - bonfire, Halestorm - I miss the misery, Alanis Morissette - guardian, Alexandra Stan - lemonade :DDD

7. 2 outoa tapaasi? En ikinä juo limpparia loppuun.. Pakko jättää aina sentinverran pohjalle :D Puhun itsekseni ja pääasiassa englanniksi.

8. Onnennumerosi? Ei mulla ole sellaista. oon vaan aina pitänyt jostain syystä numerosta 3.

9. 3 maata joihin haluasit matkustaa? Iso-Britannia, USA ja Uusi seelanti

10. Mitä musiikki merkitsee sinulle? Musiikki merkitsee paljon. Ilman sitä en pysty keskittymään. Se soi oikeastaan taukoomatta :)11. Mitä teet yleensä vapaa-ajalla, blogin, koneella olemisen ja valokuvaamisen lisäksi? :) Aika paha kysymys kun mulla ei ole oikein elämää! Että kesällä mie yleensä herään tästä horroksesta ja teen paljon enemmän asioita. Mutta sanotaanko nyt näin että nään kavereita, sekoilen kissojen kanssa, kiipeän korkealle paikalle mietiskelemään :) Esim täällä on yks mäkihyppytorni missä tykkään istua ja katsoa auringonlaskua.. (paitis kesäisin kun on hyttysiä) xD

12. Millainen itsetunto sinulla on ( saattaa olla liian henkilökohtainen, älä vastaa jos et halua!:P ) Mulla on tosi paska itsetunto.. Koulukiusaaminen ja kun ei oo ollut koskaan kunnolla kavereita on tehny musta tosi aran.

13 Miks sun pitää olla nii kaunis! :D hahaha! Ja tämähän ei ole mikään kysymys!! :D Höpsistä nyt vaan! ^^

14. Mitä olet mieltä kannabiksesta? En ole kokeillut, enkä oo lähemmin muutenkaa asiaan perehtynyt.. Ihan sama :)

15. Mitä olet mieltä miehistä, yleisesti! PILANNET MAAILMAN! No ei vaineeskaa xD hahaha.. No en mie yleistä :D mun kohdalle on onnistunut vaan tulemaan ne kaikkein paskimmat vaihtoehdot ja kun löytyy hyvä ihminen niin ei se sytytä ja jäädään friendzonelle..
16. Mikä yksinäisyydessä on pahinta? Ei oo ketään kelle purkaa pahaa oloa ja kertoa asioita.. Kaikkea ei kuitenkaan voi pitää sisällään.. Ja niin on tapahtunut mulle valitettavan paljon.. Kukaan ei tiedä puoliakaan millaista taakkaa kannan sisälläni.. Kaikki mitä tarvitsen on vain hyvä ystävä joka jaksaa kuunnella.

17. Mikä on sun toinen nimi? Marjatta :D ei hitto!

18. Lempijuoma? Muumilimu

19 Mistä löytää tyttöystäviä? ( sillä mä haluan sellaisen, joka ei petä ja joka on mukava ja ihana ja kaikkee muuta ihunaaa <33232131233 ) nooh tuota noin :DD tohon mie en voi oikein vastata.

20. Noloin tapahtumasi elämässäsi? tää on paha.. mä en nimittäin oikeasti tiedä :D Mitäs kaikkee noloo mulle nyt sit on tapahtunu..Puhunu itsekseni jotai iha hölmöö ja joku kuullu, kaatunu käytävällä. Oon aina ollu aika varovainen ja välttyny noloilta kommelluksilta :D

21. Millaisista miehistä pidät? Rehellinen, tuhma, ei todellakaan mikään kiiltokuvapoika YÖK! Hyvä huumorintaju (pervo!!!!!!) Ei ota asioita liian vakavasti, mutta ei myösköön liian kevyesti! :D Rento!

22. Uskotko yliluonnolliseen? uskon.. Uskon moniin asioihin ja mulla on älyttömän vilkas mielikuvitus!.. Henkiin uskon vahvasti :)

23. Sano 3 ruokaa joihin et helpolla kyllästy, sekä 3 joita et voi sietää? Kiinalainen on parhautta! Muutenkin mausteiset ruuat ja Lohi! OMG se on jotain parhautta O.O Ruoka mitä en voi sietää.. Hmm.. tiekkö tätä saa oikein miettiä! Kun oon oikeastaan melkein kaikkiruokainen! Se on ainakin kammottavaa se helmipuuro vai mikä se on! :D Sellasia limaisia klönttejä! En osaa kyllä muuta nimetä tästä äkkiä.

24. Parasta oppisopimuksella opiskelussa? Saa tehdä töitä.. Koulunpenkillä istuminen ei oo mun juttu.. Tykkään tehdä ja liikkua! :)

25. Mikä sai sut perustaan blogin? :) En itseasiassa tiedä.. Innostuin vaan kirjoittamaan blogia.. Tää on samalla tosi vapauttavaa ja terapeuttista.. Ja on hienoa huomata, että jotakin kiinnostaa lukea mitä mun elämässä tapahtuu ^^

26. Ootko onnellinen nyt? Semi onnellinen.. Paremminkin voisi olla.. Lievä masennus.

27. Mitä toivot tulevaisuudelta, kun saat opinnot suoritettua? Haluan lähteä ulkomaille.. Lontoo ois aika vahva kohde :)

Huh! Siinä oli paljon vastattavaa! :) Kiitos paljon kysymyksistä! Tällaisia olis mukava tehdä kanssa jatkossa! :) Päivän kuulumisia vielä:

Noh nuhaa on ja tuntuu vaan pahenevan.. :( Sniif, toivottavasti ei lyö kuumetta! Mutta tässä kaikki nyt :)
Moikkelismoi!

PS! 

Ja muistakaa että mun blogin löytää kanssa facebookista! Liittykää ihmeessä sielläkin ja laittakaa asetuksista että saatte mun päivitysten ilmotukset ^^ Ne ei näytä tulevan automaattisesti.  Sielläkin kommenttia <3 ? :)

facebook.com/helenathedreamer3 kommenttia:

  1. Hei! Mulla olisi sulle haaste. =) Tässä on linkki: http://queendevilangel.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista