Translate

perjantai 20. joulukuuta 2013

elämä on aika ihanaa

Hellou! :) Joo nyt ei tuu videoo kauheesti ennen joulua ollenkaa. Mut lupaan ennen joulua laittaa jotaki videoo tänne ^^! Ai että kun elämä on mukavaa. Välillä sitä pysähtyy miettimään, että miten mulla oikeesti voi kerrankin olla näin hyvä olla. Okei, kyllä on asioita mitkä ahdistaa. Mut ne ei ole enää päällinmäisenä ajatuksena.

Tosiaan joulun vietän lapissa murun kanssa :3 Ihana sanoo sitä muruks, hehe ^^ Eli tosiaan kyse on miehestä jota olen tässä tapaillut. Se on vaan jotain ihaninta mitä tiedän. Ja tiedän, että se kanssa lukee tätä mun blogia ja varmaan hymyilee tuon lukiessaan... Vai? ;)
Ootan joulua niin innolla! Ihanaa päästä pois valkeakoskelta. Okei kyl toisaalta harmittaa, etten vietä joulua perheen kanssa, kun joka joulun oon kuitenkin viettäny. Mut toisaalta matkustelu on tosi ihanaa ja saada vähä vaihtaa maisemaa. Tää on vähä hassu tilanne kun on montaa mieltä asioista.

Kirjoitan vähän paremmin kun pääsen töistä, Nyt pitää lopetella etten myöhästy!! :D

<3Helena

6 kommenttia:

 1. onks hemppu sun muru

  VastaaPoista
 2. Jos se ei ole hemppu niin miks et kerro kuka hän on? Kyl kaikki tietää jotka tuntee/tietää sut että se on hemppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha xD mitä ihmettä oikeesti. Miten teitå yhtäkkii mun asiat noin hirveesti :D kannattas lukee uusin postaus jossa kerron hieman tarkemmin asioita kuten "lähden murun kanssa lappiin hänen kotiseuduilleen viettää joulua" tietääkseni hemppu ei ole lapista :D hemppu on yks tärkeimmistä ystävistä. Ei olla vaa harmi nähty pitkää aikaa :( mut juu vastaus teille kun sitä niin haluutte. Kyseessä on Ari joka asustelee myös valkeekoskella :> happy?

   Poista