Translate

tiistai 21. tammikuuta 2014

R.I.P

Moikka!

Päätin tuossa tosiaan vähentää näitä postauksien määrää, vaikka ei postausvälit tähänkään asti mitään lyhyitä ole ollut :D

Rupesin taas käyttämään pidennyksiä! :3




Mutta juu mitäs mulle kuuluu. Ihan ok varmaankin. Viimeaikoina olen vaan tuntenut itseni hyvin yksinäiseksi :( Tuntuu että mun seuraa ei kaivata ja saan aina itse kutsua itseni jonkun luokse mutta muuten mun seuraa ei kaivata ikinä. Kieltäytyä ei varmaa viitsitä ettei satuta mua. Sanois vaan suoraan jos oikeesti mun seura ei kelpaa. Kaikki muu tuntuu olevan yhdellekkin ihmiselle tärkeempää kuin mun seura. Välit tullut paljon etäisemmiksi ja se saa mut tosi surulliseksi :( Mitä olen tehnyt väärin?

Ajattelin hakea uuden oppisopimuspaikan! :> Mulla on vielä vajaa vuos oppisopimusta jäljellä ja haluan uutta työkokemusta. Se olisi jatkonkin kannalta hyvä saada monenlaista työkekomusta ja jopa tulevaisuuden työpaikka voisi olla siinä opiskelupaikassa ;D Tosiaan tuo kahvio missä oon nyt ei voi ottaa töihin opparin päätyttyä. :/ Ja haluisinkin jo jotain muuta! Kävin City marketissa kysymässä esimiehen yhteystietoja ja soittelen sille tuossa huomenna :) Jos sinne ei pääse niin voisi kokeilla Tokmannia. :)

 Mutta nyt niihin surullisiin uutisiin. Ostin tosiaan tuossa pari viikkoa sitten 2 gerbiilityttöä :3 2kk vanhoja söpöläisiä <3 Niillä on nyt väliaikaisena kotina ollut tuollainen pienjyrsijöille tarkoitettu häkki. Siinä on pohjaosuudessa 2 jännää muovista ''ikkunaa'' :D
Annoin söpöläisten nimiksi Vivien ja Valentine. Alunperin olisin halunnut gerbiili pojat, mutta ei ollut kuin tyttöjä niin päädyin sitten ottaan ne. Pojille ois ollut vaan niin mainiot nimet kuten Väinö ja Damien :D

Tuossa viikko sitten heräsin aamulla siihen kun kissat riehuu ja ravaa ympäri kämppää. Avaan silmät ja nään gerbiilien juoksevan ympäri kämppää. Pomppasin pystyyn ja nappasin molemmat gebsut kiinni ja laitoin kuljetuskoppaan. Kissat oli pudottanut häkin lattialle ja siitä oli ne ikkunat irronnu josta gebsut pääs sitten pihalle. No ikkunat sai takas paikoilleen ja gebsut sain takas häkkiinsä. Rupeisn pitään vallan makkarin ovea kiinni jos en ollut hereillä tai kotona. Yksi ongelma. Kissat osaa avata tuon oven. Pitäs terraario saada hommattua kun sellaiseen ne gerbiilit kuuluukin. Olisi meinaan paljon turvallisempi ja gerbiilille muutenkin mieluisempi.
Valentine & Vivien <3

                                                                       Valentine <3

Valentine <3

Vivien piilottelee Valentinen takana ja 
ajattelee varmaa ettei sitä saa kuvata xD

Vivien <3




 Tänään kun tulin kotiin töistä menin tuttuun tapaan kurkkaamaan onko gebsuilla kaikki hyvin. Olihan niillä ja otin ne vuorotellen häkistä pois ja paijasin ^^ Istuin hetkeksi sohvalle ja yhtäkkiä kissat alkoi juosta kuin hullut ja Veeti alkoi pitään hirveetä murinaa. Molemmilla kissoilla oli karvat pystyssä ja miettisin mikä ihme niitä oikein vaivaa. Katsoin Veetiä tarkemmin ja näin, että sillä on Valentine suussa! Voi jumalauta lähin jahtaamaan Veetiä kuin hullu ja kun se lopulta pudotti Valentinen oli pieni jo ihan eloton ja veressä :( Olin ihan hysteerinen. Itkin ja tärisin. En tiennyt mitä tehdä. Sain paniikkikohtauksen enkä uskaltanu koskea Valentineen kun pelkäsin että satutan sitä. Ja tyhmäähän se on niin ajatella kun se oli jo kuollut :D Mutta silti Sama oli edesmenneen Niki kissan kohdalla. vaikka se oli kuollu niin pelkäsin että satutan sitä kun otan sen syliin. :/ Tämä oli nyt kolmas kerta kun pidän kuollutta lemmikkiä sylissä. Tää on niin väärin. Pieni Valentine lähti ja se on mun syytä! Mun ois pitäny hommata niille kunnon terraario niin tätä ei olisi tapahtunut. Hommasin vittu niille vaan tollasen kälysen häkin missä osat irtoilee. En voi antaa tätä ikinä itseleni anteeksi. En tiedä pystynkö pitämään Vivieniä enää. kaveri mun pitäs sille hommata kun gerbiilit on laumaeläimiä. Mut en tiedä haluunko ottaa enää riskiä että ne tulee syödyksi. Vaikka terraarion hommaisinkin en voi ikinä antaa anteeksi itselleni mitä Valentinelle tapahtu. Tuskin pystyn rakastaan Vivieniä tai muita gerbiilejä enää samalla tavalla. En tiedä mitä tehdä. oon hukassa ja tärisen vieläkin :( Itkettää valtavasti. En tiedä mitä tehdä Valentinen ruumiille. Maa on jäässä joten sitä ei voi oikein haudatakkaan. Mutta todellakaan en ole mun pientä vauvaa roskiin heittämässä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sellainen surullinen postaus tälläkertaa :( 
mutta mitä teille kuuluu? :)

<3Helena

2 kommenttia:

  1. Vinkki ovenkahvaan, irrota ja käännä se, ei kisset saa enää auki. Ja turha ottaa itteensä niin pahasti, se on elämää että noin käy. Pitää itekkin tiedostaa riskit jos ottaa jyrsijän taloon jossa on kissoja, vaikka olis kuinka sisäkissoja. 'Niillä kun on ne vaistot joka tapauksessa. Parempi häkki hommaamiseen, jos terraa ei löydy, niin pysyy luukut kiinni eikä aukeile turhia, ja muista kuitenkin että se terrakaan ei välttämättä pidä kissaa "ulkopuolella". Itseltäni kissa on tosin tappanut peräti ihan häkkiinkin, tai no se oli sellanen muovinen muuten, mutta se missä oli se luukku, niin raadellut siihen silloisen pienen hiirulaisen. Sitä tää elämä on kuitenkin, elämän ja kuoleman loputonta kiertokulkua.

    VastaaPoista
  2. en suosittele kyllä hankkimaa enempää pienjyrsijöitä kissojen kanssa samaan taloon vaan siks et ku tuituitui ku on söpöjä ja ihania eläimiä, jos niille ei kerta voi turvata hyviä ja turvallisia oloja. ällöttää tällänen eläinten hamstraaminen ja sit niistä ei pidetä huolta.

    VastaaPoista