Translate

perjantai 3. tammikuuta 2014

New tattoo!

Moikka :)

Juu mie tosiaan hommasin lisää inkkiä ihooni! :> Ei ole vielä täysin valmis, mutta jatkamme mun kiduttamista taas 21.1. haha :D

Ei se tatuoiminen edes tunnu kauheen pahalta. Isot miehet pyörtyy ja meikä vaan meinaa nukahtaa.
Mut tää rasvaaminen on yhtä tuskaa.. Ai jumalauta että joku voi sattua niin paljon!

Tosiaan molemmilla tatskoilla on merkitys mulle ja se onkin mulle tosi tärkeetä <3 :) Aikaisemmilla tautoinneilla ei ole mitään merkitystä mulle ja se vähä harmittaa :/ Jatkossa kaikki leimat mitä ihooni tulee, niin kaikilla on jokin merkitys :)
Kuvissa uudet tatskat näyttää vielä kauheen tummilta mutta haalistuu siitä sitten tuon keskinmäisen tatskan tasolle :)


5 kommenttia:

 1. Ui vitsi rakastuin tohon sun kauneuteen (tuo on sit harvinainen kommentti minun suusta). Hirmu onnistuneet noi tatuoinnit ja kiva et niillä on oikeesti joku merkitys :) Sulle olis tällainen haaste: http://toomanyminutes.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua kiitos todella paljon!! :3 tosi ihanasti sanottu. Kiitos haasteesta! Teen sen heti kun pääsen koneelle!:3

  VastaaPoista
 3. Ei hitto ku oot kaunis! :3 ja toi tatuointi, niin hieno! :) itekki oon ajatellut hommata tatskan lähiaikoina..Jos vaan uskallan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :> uu minkälaista leimaa on tulossa jos saa udella! ^^ ja miksi et uskaltais? Ei se oo ees nii kamalaa kun annetaan ymmärtää. :)

   Poista
  2. Se ois sellanen jännä lintu joka on häkissä :3 väkersin ken kerran ja se on ollut mun onnistunein piirros! Ja mulla on pikkunen kammo kaikkea kohtaan joka sattuu :D mutta jos sitä rohkaistuis ja ennen kesää kävis hommaan.. :)

   Poista