Translate

torstai 26. kesäkuuta 2014

Minustako yrittäjäksi?

Heissulivei vaan kaikille! :)

Kääk apua mulla oli tänää töissä kauhea innostus päästä kirjoittamaan blogiin mutta nyt se innostus pääs vähän hiipumaan koska vähän sad fiilis. Ei mitään vakavaa siis ole sattunut :D selitän siitä vaikka myöhemmin tässä postauksessa!

plölö noi kengät tuolla taustalla :D

 Mutta niiiiin! Minustako yrittäjäksi?

Pomoni sanoi sivumennen töissä kahvitauolla, että asiakkaat on kovasti kysellyt, että mihin 3.
kerroksen kirppari on hävinnyt. Mulle on kanssa tullut hirveen moni asiakas kyseleen ja harmitteleen, että mihin kirppari on hävinnyt, koska siellä oli aina niin kiva käydä kiertelemässä. Mulle tuli aivan tajuttoman iso suorastaan räjähtävä innostus ruveta kirppari yrittäjäksi!! Suunnitelin jo mielessäni millainen siitä tulisi ja kuinka se saataisiin ihmisten tietoisuuteen ja mukavaksi paikaksi tulla aina uudestaan ja uudestaan. Noh sanoin sitten aikani mietittyäni pomolle että ''Ei hitto kiitos sulle mut nyt on ihan hirvee hinku ruveta kirppis yrittäjäksi!'' - Aijaa, no mä nyt oon ite sitä perustamassa.
MITÄ?! EIII EI EI... Mun suunnitelmat meni nyt ihan mönkään :( Mut sitten hän pyysi mua lähteen mukaan siihen juttuun hänen kanssaan, no miksei :) Eli siis kyllähän minä voisin kanssa oman kirpparin perustaa, mutta en koskikaraan jos kerta pomoni sinne jo sitä suunnittelee ja muualla en oikeen nää mitään kannattavuutta.


Olisin itse halunnut suunnitella ja sisustaa ja keksiä kaikkea kivaa. Siitä tulisi suht. nuorekas mutta ei tietenkään liikaa! Sellainen ihanan kotoisa :) Moni kirppis haisee kamalalle ja niiden visuaaliseen näköön ei ole panostettu oikeastaan mitenkään. Tulis itsekkin meinaan käytyä enemmän kirppareilla mut kaikki kirppariit on jotenkin niin kolkkoja ja kylmiä ettei siellä viihdy :/ Mun kirpparista tulis mukava, lämmin, viihtyisä ja sivutoimena myisin myös kahvia ja pullaa :) Iloinen asiakaspalvelu ja se että muistaa aina hymyillä erottaisi kirpparin muista! Se olis oikeasti menestys! Mä niin haluan toteuttaa tän jutun mutta saa nähdä kuinka paljon saan määräysvaltaa jos kerta en yksin lähde bisnekseen vaan ryhdyn pomoni kanssa yhtiökumppaneiksi. Uskon että hän ottaa idoitani vastaan, mutta kuinka paljon? Yksin olisin saanut päättää kaikesta.

Noh toisaalta tämähän on hyvä juttu! :) Siis vaikka merkonomiksi valmistun 3kk päästä, en silti tajua mitään yrittäjyydestä, vaikka siihen liittyvän kurssin kävinkin tähän koulutukseeni liittyen. Pomoni kuitenkin on yrittäjä ja tietää mitä tehdä, keneltä saada neuvoa ja niin edelleen. Yksin olisin ollut aika pulassa. Asiahan ei siis ole vielä täysin varma, mutta aika innoissamme olemme molemmat tästä yritys ideasta! :) Olin vähän kauhuissani että mitä teen sen jälkeen kun valmistun! :( Ei ole opiskelupaikkaa ja töitäkään ei ole kauheasti tarjolla. Jos tämä olisi sitten ratkaisu siihen ongelmaan ! :)

Ei mulla taas mitään muuta!

<3Helena

2 kommenttia:

  1. kuulostaapa hienolta toi sun kirppis idea, olispa itelläkin rohkeutta ryhtyä joskus yrittäjäksi! :) onko suunnitelmat vielä selkeytyny et millon mahdollisesti olisit sitä perustamassa? omalla paikkakunnalla niin kuppaset pari kirppistä et kiva saada naapuripaikkakunnalle jotain uutta 8)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mutta meni suunnitelmat vähän uusiksi. ''Bisneskumppani'' perustaakin kirppiksen yksin. voinhan minäkin toki perustaa mutta en saa sitä sinne mihin olisin halunnut. :/ Kyllä sen vielä toteutan!

    VastaaPoista