Translate

torstai 31. heinäkuuta 2014

Usko parempaan pitää vahvana

Heippa!

Hmm mistähän aloittaisin kirjoittamisen. Siitä ettei mahtava bisnesideani lähtenytkään nousukiitoon, viikon päästä matka kohti venäjää vai tämän tukahduttavan helteen aiheuttama hermoromahdus?

No aloitetaan alusta.. Tosiaan tuli pomoni kanssa puheeksi kirpputori ja se kun ostarissamme ei ole enää kirppistä. Moni asiakas on sitä kaivannut. Innostuin valtavasti kirpparin perustamisesta! Sitten kuulinkin että pomoni perustaa kirpparin ja juuri kyseiseen ostoskeskukseen. Harmitti vietävästi kunnes hän vähän sivumennen mainitsi että voimme yhdessä ruveta yrittäjiksi.
- Suunnitelmat muuttui. Hän perustaa yrityksen yksin. Noh harmittaahan se mutta niin hyvä idea se oli että joskus tulee toteutettua ;)

Venäjä kutsuu --->
Kyllä! Aika on kulunut todella äkkiä ja VIHDOINKIN näen kultaani kahden kuukauden erillään olon jälkeen. Lähtö on 6.8 ja paluu 17.8. Lähtö tapahtuu Helsingistä junalla :) Ihana kanssa nähdä ystäviä pitkästä aikaa! Helsingissä tullut oltua joskus, ...... en ees muista! Ihana nähdä rakkaita <3 Kun palaan Venäjältä on mulla kulta kainalossa. Hän tulee samalla suomeen! :>
 Tämä kesä on ollut todella rankka. Olen ollut todella yksinäinen ja olen kärsinyt kamalaa ikävää. Ahdistaa ja helteet ei helpota mun olotilaa ollenkaan.
Olen ollut todella äkäinen ja suutun pienistä asioista. En oikein ymmärrä mikä mua vaivaa. Mistä tää kaikki voi johtua? Onko se vaan tuo ikävä ja helle vaan vahvistaa negatiivisia tunteita.
No on mulla muita pieniä ongelmia joista suurimmassa osassa on talous. Kaikilla varmaan on stressiä kyseisen asian takia. Asiat lähtee paraneen. Pitää vaan jaksaa uskoa <3

Muutan rakkaan kanssa yhteen jo lokakuussa. Muutto piti tapahtua marraskuussa hänen luokseen mutta ajankohta aikaistuikin ja hän muuttaakin minun luokseni :) Asuttuamme vaivaset kuukauden yhdessä tässä asunnossa muutamme johonkin muualle. Aikasemmin en siis pääse lähteen kun typerä sopimus vuokranantajan kanssa. Mun mielestä ei järkee muuttaa ensin tänne ja sit muualle! Mut ei se mitää <3 Stressaavaahan se on kullalle, ei mulle. Jos hän on siihen valmis niin siitä vaan! :)

Hirveesti on ostettavaa ja muistettavaa ennen venäjälle lähtöä. Tarvitsen sitä, tätä ja tota. Nyt tuli ostettua nätti ja näppärä laukku koska vanha rupsahtanut olkalaukku ei oikein imarrellut silmää. On toi Facebook ihme paikka, sieltä löytää vaikka mitä! :) Kuten eismerkiksi tämä laukku:
Kirjoitan tätä juttua äiteen koneella koska omani on huollossa :( Siinä meni sitten kovalevy ja kaikki kuvat ja muistot. TAAS. Kuulemma niin paskana kovalevy ettei tiedostoja olisi voitu pelastaa muuta kuin jollain specialistilla. joka siis maksaa mukamas tuhansia euroja. PAH sanon minä! Vetäkää kaikki **** käteen s******. öhöm. anteeksi :)

Innostuin eilen kuumuudesta huolimatta tekemään mokkapaloja! nam. Kinuskikissan ohjeilla tietty ;)


Mutta nyt minä lopettelen ja läden Tessukan kanssa vähän pihalle käveleen. Ulkona on niin ihanan viileä nyt noiden kamalien helteiden jälkeen. Asunnossa on vielä +30 ja sitä lähtee mielellään pakoon. Plääh!
Moikkis!
<3Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti