Translate

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ylläreitä, uutta tukkaa ja kuvatuksia!

moi! :)

Nyt on sitten 4 päivää siitä kun Viljami lähti uuteen kotiin. Yllättävän helppoa ollut niin itselläni kuin toisella kissallani veetillä. Ikävää en ole oikeastaan ehtinyt edes ajatella. Olenko kamala ihminen? Jotenkin tuntuu että arki on helpompaa eikä ahdista enää niin paljoa.. Se kissan ahdistuneisuuden näkeminen teki omastakin olosta kurjan ja vaikutti varmasti koko ''lauman'' mielialaan. Uskoin että Veeti olisi masentunut ja surullinen kun Viljami lähtee, mutta ei! Päinvastoin. veeti on nyt paljon virkeämpi, osallistuvampi ja muutenkin iloisempi. En ole nähnyt hänen leikkivän kunnolla kahteen vuoteen. Aina kun hän yritti leikkiä niin Viljami varasti lelun ''MINUN, väisty!'' Nyt Veeti saa painaa palleroiden perässä ilman että kukaan keskeyttää!


Voi ei tuota yhtä ihan oikeesti! Taas löytyi yksi suklaakätkö kirjeen kera mun takin taskusta <3 Pari muutaki kätköö löytyi viime viikolla. Ihan oikeasti aikooko se lihottaa mut tosissaa?!
<3

Mutta juuu!
Sain aikaiseksi jopa värjätä hiuksenikin! Päätin taas vetä koko pääni punaiseksi. Musta punaisen kanssa toi kivaa säväystä hiuksiin, mutta ei mua oikein voi kutsua punapääksi jos pääli osa hiuksista on mustia :) ja minähän haluan olla punapää! Nämähän ei ollut enään lähelläkään mustaa vaan ruskeen eri sävyjä. hyh

,ENNEN

Värin valitseminen oli vaikeaa mutta päädyin lopulta tähän Schwarzkopf Nectra color:iin :)
Hoitavia öljyjä joita mun hiukset todellakin tarvitsee!
JÄLKEEN

Mä en ymmärrä mistä toi musta läiskä jäi hiuksiini! Olisiko kuitenkin kannattanut blondata ennen värjäystä :Dja pitkästä aikaa uusia järkkäri kuvia!! 
:)

Tässä kuvassa näyttäs edellee että päältä mustat hiukset vaikka todellisuudessa on tummemman punaiset kuin latvat :D Joo i know fat ass! :D:D

jokaiseen kuvaus sessioon kuuluu nämä tämmöiset! Se on taitaakin olla enemmän sääntö kuin poikkeus.
ja vielä tähän lopuksi, ÄITI <3


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)
<3Helena

3 kommenttia: