Translate

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pidennykset ja uusi punainen väri!

Heippatirallaa! :) Aurinko se jaksaa paistella, mutta silti aivan älyttömän kylmä.. Kuka muistaa koska olisi ollut samankaltainen kevät?... En minäkään.

Mutta tosiaan niinku otsikosta huomaa mie menin hommaamaan pidennykset! Joo hetken mielijohteesta tuli vaan sellanen päähänpistos! Ja kun tosi monella työkaverillakin on pidennykset.
Muistan kun olin töissä Miisan kanssa ja äiti lähetti viestin, että pidennykset on tulleet (ne siis menin äitin osoitteeseen, koska hänen nimiinki tilattu ;D )
Käskin äipän tuoda pidennykset samantien mulle töihin! Mun oli pakko testata niitä.. Ja oo äm gee.. <3
Mun oma tukka oli iha tumman punanen ja Miisasta se näytti vaa kivalta, kun tuli vaaleempia ''raitoja'' alta.. :D Itseäni se häiritsi niin paljon, että lähdin ideaparkkiin ja pyörisin siellä ku hullu yrittäen löytää jostain shokkivärejä... tuloksetta.

KUNNES mut opastettii pieneen liikkeeseen Rockjet! Voiiii ihanuus! Sieltä löyty just sellasia punasia mitä olin ettinytkin! Väri on siis tosiaan La fiché Directions poppy red 

 Voi, että se myyjä oli älyttömän mukava ja ulospäinsuuntautunu tyttönen! Todella mahtavaa palvelua ja sain tosi paljon hyviä vinkkejä ;D Tollasia asiakaspalvelijoita pitäs olla enemmän!!!!!

Samantein kun olin värit saanu ostettua suuntasin äiteelle (isompi vessa ja valosampi) niin rupesin siellä sitten värjäysoperaatioon! Eka blondasin suht huonolla menestyksellä. Ei mun tukasta lähteny kuin se tumma punasuus pois mutta jäi kuitenkin punaseks vielä :D No Rockjetin myyjän ohjeita muistellen on todellakin paljon parempi laittaa shokkiväri punaiseen pohjaan!!!

Okei kelatkaa asiaa näin..
Sullaon blondit hiukset ja laitat päälle punasta väriä. Kun väri lähtee haalistumaan, mitä sieltä alta näkyy?
Tai sitten sulla on punaset (ei liian tummat) laitat siihen punasen värin, mitä sieltä alta paljastuu kun shokkari kuluu pois?? ;)

 

Ei mulla muuta tähän loppuun, muuta kuin mä oon ihan poikki. Oon tehny joka lauantain tästä kuusta ylimäärästä työtä.. Mutta ku tarviin rahaa niin minkäs teet :) Nyt vihdoinkin vapaalle! Mut taitaa tääkin vkl mennä yksin mököttäen.. Ei mun seura tunnu kellekkään kelpaavan! :D
Tsau!
<3Helena


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvista ei vaan huomaa sillai sitäboikeeta sävyy :) mut kiitti ! ,:):)

   Poista
 2. elä nyt marttyyriks rupee etteikö seura kelpais, tänne oot tervetullut millo vaa! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut tarkotinkin ihmisii jotka asuu lähellä! :D Sinne turhan pitkä matka, kun kukkaro ei tykkää :(

   Poista
 3. Eikää! Haluan sun hiukset, ihanat.

  Käy tsekkaa mun blogi:

  http://aboutmeroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos! :>> Punanen on vaatosi hankala ylläpitää! Mut siitä vaan värjäämään ;D Ja jos pidennykset aikoo hankkii kannattaa tilaa huuto.netistä. Sieltä sain noi 24e:lla :D Ja aitoo hiusta!

   Poista
  2. ps. tsekkasin blogisi! Tosi kiva:) Ja oot tosi nätti!

   Poista
 4. Punanen on tosiaan aina punanen:) itsellä myöskin ja juuri tänään sanoin viimeks että pitäiskö värjätä tummaks kun niin hankalaa saada pysyy punasena :) mutta ei haluis luopuu punasesta.

  VastaaPoista
 5. Ja lisäyksenä vielä. Sun tukkas on aiva mahtava :))

  VastaaPoista
 6. Kauan tuon shokkivärin pitää olla päässä? :)

  VastaaPoista