Translate

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Photoshoot in winter wonderland

 Moikkamoi!


Mistäs alottaisin taas kertomaan kuulumisiani. Noh alotetaan siitä, että alan pikkuhiljaa päästä töissä talon tavoille ja työt alkaa sujumaan luonnostaan, MUTTA. Mulla on ollut nyt hirveesti epäonnea mun terveyden kanssa, josta syystä tänne kirjottelukin jäänyt vähälle. Ja kun mulla ei ole läppäriä käytössä, kun menin myymään omani rahan tarpeessa >.<
Mut juu tosiaan oon ollut todella kipeänä useaan otteeseen. Lämpöilyä, kurkkukipua, virtsatietulehdus ja viimeisimpänä mahatauti. Oon koeajalla töissä, joten pelottaa vähän mitä tästä mun sairastelusta tykätään. Toivottavasti saan vielä mahdollisuuden näyttää, että olen hyvä työntekijä ja haluan kehittyä työssäni ja en jättää työkavereita ja pomoa pulaan. :)

Photoshoot in winter wonderland


Olin tuossa 29.1 valokuvattavana, josta taisinkin mainita edellisessä postauksessani :)
Valokuvaajana toimi Toni Manninen jota haluankin kiittää upeista kuvista ja hienosta päivästä! Vaikkakin kylmyys, tuuli ja tuiske teki kuvaus sessiosta hieman haastavaa. <- tästä syystä tulin kanssa kipeäksi (y) Mutta oli sen arvoista :''D haha!

Ehdottomasti pitää kokea uudestaan, mutta mielummin suotuisammissa olosuhteissa! ^_^ Kesällä järven rannalla tai metsässä (y) Vois keksiä myös jonkinmoisen aiheen jokaiseen kuvaukseen. Esim metsässä voisin olla metsien peikko! Tai keiju tai joku taruolento/noita tms. Ja rannalla voisin olla hylje :) haha!

Aina olen viihtynyt enemmän kameran takana, mutta hienoa vaihtelua olla itsekin kuvattavana. :)
Järkkäristäkin jouduin luopumaan tuossa kesällä, että pääsin venäjän reissulle. Tosiaan aika tyhmää sinänsä, kun siellä niitä kuvia vasta olisikin pitänyt räpsiä! :D
Jossain vaiheessa rupean taas harrastamaan valokuvaamista ja laajemminkin vielä. Ehdottomasti ihmisten valokuvaaminen on mun ensisijainen tavoite. Joten kaikki keitä kiinnostaa tulla mun ''koekaniiniksi'' ilmoittautukoon! :) Ja hintaahan en pyydä, koska amatööri olen. 
 Mutta siinä kaikki tällä erää! 
Ciao!

-Helena1 kommentti: